2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bitirme Projeleri Konuları (Güncellenmiş-22.02.2023)

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bitirme Projeleri Konuları için tıklayınız.

Bitirme projesi konularını inceledikten sonra, https://docs.google.com/forms/d/1vq8-EUKoLAsiJPkZF6F-qvISvIKqyxahnXp81qjJxiM/edit  linkinde bulunan çevrimiçi formu proje konuları tercih sıranıza göre 5 adetle sınırlı olmak üzere doldurunuz. 

'Marmara Üniversitesi TBMYO Elektrik Bölümü Bitirme Projesi Formu' Chrome tarayıcı kullanılarak doldurulacaktır. Her öğrenci formu 1 kez gönderme hakkına sahip olacaktır. Bu nedenle formu tercihlerinizden emin olmadan onaylamayınız.

Tercih edilen projelerde öğrenci sayılarını dikkate alarak tercih yapınız.

Formların 10 Mart 2023 tarihi mesai bitimine kadar doldurulması gerekmektedir. Sonuçlar 13 Mart 2023 günü mesai bitimine kadar web sayfamızda ilan edilecektir. Süreç ile ilgili sorusu olanlar Öğr. Gör. Kübra Nur AKPINAR (knur@marmara.edu.tr) ile iletişime geçebilirler.

Bitirme projesi Formunu doldurulup teslim edilme süreci ilerleyen tarihlerde duyurulacaktır.

Bitirme projesi yazım kurallarını erişmek için lütfen tıklayınız. 

NOT:

1-Birden fazla talep olan projelerde formun gönderme zamanı dikkate alınacak olup, tercih yapmayanlar resen boşta kalan projelere atanacaktır. 

2-Ders seçiminde seçmiş olduğunuz öğretim elemanı ile projeyi fiili olarak yapmayı tercih ettiğiniz öğretim elemanı aynı olmak zorunda değildir. 

Güncelleme Tarihi: 22.02.2023

HIZLI ERİŞİM