M.Ü. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2022 yılı Mezuniyet Töreni

CEBEAE0B-CEC7-409C-9B64-4BC0F2AFA4D5.jpeg (116 KB)
Değerli Mezunlarımız,

M.Ü. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2022 yılı Mezuniyet Töreni 14 EYLÜL 2022 Çarşamba günü saat 11:00’de Marmara Üniversitesi Mehmet Genç Külliyesi Dragos yerleşkesinde yapılacaktır. Törene mezun veya mezun durumda olan tüm öğrencilerimiz aile ve yakınları ile birlikte katılabileceklerdir.

Mezuniyet törenine katılacak öğrencilerimiz, Kep ve Cübbelerini bölüm başkanlıklarından 7 Eylül 2022 Çarşamba gününden itibaren 10:00-15:00 saatleri arasında imza karşılığında teslim alabileceklerdir. (Kep ve cübbeler, aynı gün tören sonrasında teslim edilecektir.) Ayrıntılı bilgi için; bölüm başkanlıklarınız/danışmanlarınız ile iletişime geçiniz.

Mezuniyet törenine katılacak öğrencilerimizin en geç saat 10:00'da tören alanında bulunmaları gerekmektedir.

BAŞVURU SAYFASI GÜNCELLENMİŞTİR !!!

Mezuniyet törenine katılımınızı bildirmek için formu doldurunuz.

Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanlığı